Paugnat en puy de dome - Reisverslag uit Volvic, Frankrijk van Ab Veerman - WaarBenJij.nu Paugnat en puy de dome - Reisverslag uit Volvic, Frankrijk van Ab Veerman - WaarBenJij.nu

Paugnat en puy de dome

Door: Ik

Blijf op de hoogte en volg Ab

06 Mei 2018 | Frankrijk, Volvic

Dinsdag 1-5-18 met licht bewolkt weer via een route die langs en over een aantal oude vilkanen leide naar Paugnat gereden deze camperplaats licht op 799meter hoogte op d puy de paugnat.
er is een wandel route die om de top van de berg loopt duurt ongeveer 45 min.
De tweede route is langs de afgraving op de top van de puy de paugnatde route is smal en voor al stijl je gaat nog eens 89 meter omhoog .maar dan heb je ook een geweldig uitzicht ,ook over de afgraving ze hebben een deel van de top afgegraven er is 420.000 ton weg ge haald hier.
Het ge heel is afgesloten want het is weer helemaal herplant met diverse bomen .Ik heb hier voor het eerst een hazelworm gezien .Deze hagedis lijkt op een slang maar is een pootloze hagedis .

• 12 Mei 2018 - 08:47

Dominic & Marianne :

Wat een uitzicht ! Prachtig hoor en heel knap .... Jij met je hoogtevrees -)))