Duitslan
Door: Ab
17 Juni 2018 | België, Duitschool
Werd ik door camperglass gebeld ,de voorruit voor de camper was aangekomen ,en ik kon donderdags in de middag al terecht ,
Dus donderdag ochtend de neus van de camper richting Nuenen en naar camperglass gereden ,leuke gasten en na drie koppen koffie was de oude ruit er uit en de nieuwe er in ,moest wel daar overnachten wandt ook de zijpanelen moesten van de camper en ook deze zitten gekit en moesten drogen.
Vrijdag 15-6-18
Nog even naar fijnaart gereden om wat spullen op te halen o.a een 12 volts stofzuiger voor in de camper ( werkt prima ) daarna overnacht in stampersgat op onder de dijk , gelukkig stond dasr nog een nl camper maar wij waren de enigste die nederlands praten.we hoorden pools ,roemeens , etc
Zaterdag 16-6-18
Van uit stampersgat naar Haaksbergen gereden en overnacht op een CP bij de poort van ern camping was er erg rustig.
Zondag 17-6-18
Van ochtend op tijd vertrokken naar de CP bij het duitsche Vlothe maar toen ik daar aankwam stond alles stamp vol,dus op de app van de NKC een andere plek opgezocht en dat was 14 km verder ,sta nu bij een zwembad in Porta Westfalica net buiten het dorp heel stil en vlak bij het bos dus een mooie plaats om te gaan wandelen met de hond .
Het is hiervandaan nog ongeveer 570km naar Peenemunde waar ik de oude V1&V2 lanceerplek wil gaan bekijken ,ook ligt hier nog een duitse duikboot die te bezichtigen is.
Groeten uit Porta Westfalica..
20 Juni 2018 - 15:36
Do Marianne :
Jij kan lanceren dus , laat maar komen die raketten -)) wel mikken hey -
23 Juni 2018 - 19:11
Mrianne:
Je loopt wt achter in je reisverslagen. Volgens mij was je al in oost duitsland. Ben benieuwd of je al bisons veren of wolven hebt gezien. Groetjes -
29 Juni 2018 - 13:38
Do&marianne: